Gästbok
Tack för att du besöker min hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Birgitta Nordblom, den 17. maj, 2011
Såg Din och Lennart Åkerströms konversation på Anbytarforum när jag sökte på Måns Månsson Lillia. Då min fm mm mf m Anna Månsdr Lillia (1695-1774) har en bror med detta namn är jag intresserad av en kontakt med Dig, för att höra om personerna stämmer överens och om Du kommit vidare i Din forskning efterr det att Du skrev på Anbytarforum.
Mvh. Birgitta Nordblom.


E-post:
Skrivet av Cato Andersson, den 8. mar, 2011
Ramlade över denna sidan när jag sökte på namn i mina arkiv där jag saknade uppgifter! Kan konstatera efter att ha kollat lite hät o där att jag är släkt flera gånger om... dina barn blir: farmors morfars farmors farfars brorsons sonsons dotterdotters dottersons sondotter
OCH farmors morfars farmors farfars farfars farmors brorsdotters sonsons sonsons dotterdotters dottersons sondotter
OCH farmors morfars farmors farfars morfars systersons sonsons sonsons sonsons dotterdotters dottersons sondotter till mig. Hör gärna av dig!


E-post:
Skrivet av Nail Technology, den 28. feb, 2011
Hej! Detta var en trevlig sida, ha det så gott!


Webbsida: http://www.nailtechnology.se
Skrivet av Magnus Pettersson, den 29. nov, 2010
Vad roligt. Jag är sonson till Oskar Pettersson, son till Kjell Pettersson och Monica är alltså min faster.
Jag fick ett "släktträd" i julklapp av min far för några år sedan, som visar en del av släkten på min farmors sida, men nu har jag tillgång till en omfattande förteckning över hur det ser ut på min farfars sida också.
Jah bor sedan 11 år i Linköping, och har två barn: en dotter, Lovisa, som är 18 år gammal, och en son, Gustav, som snart fyller 16.


E-post:
Skrivet av Monica Svensson, den 22. nov, 2010
Hej Peter!
Av en slump hittade jag att du lagt ut vår delvis gemensamma släkthistorik på nätet.Väldigt trevligt sätt att dela med sig av allt jobb du lagt ned, till andra släktingar som kan vara intresserde. Jag fick ju för drygt ett och ett halvt år sedan mycket av materialet i samband att mitt första barnbarn Elsa döptes och som då fick vigselringen från min farfar och farmors bröllop. Igår fick jag en ny anledning att titta bakåt i släktleden då Elsas lillebror Arvid döptes och fick ett gammalt fickur som varit min fars.

Hälsningar
Monica i Älvängen


E-post:
Skrivet av Ketil Modh Isaksen, den 15. jun, 2010
Hei! "Trevligt" at du har fått bruk for min forskning om Modh-slekten. Du har fine websider! Vennlig hilsen Ketil Modh Isaksen


E-post:
Webbsida: http://www.fag.hiof.no/~ketili/
Skrivet av Kersti, den 9. feb, 2010
Vilken hacker du har blivit! såg bara ett liiitet stavfel. fast inga bilder är ute än va?
Kram Kersti


Skrivet av Petra, den 7. feb, 2010
Vad roligt!!!! Jag har inte hunnit läsa så mycket än - men det här är ju jättefint gjort!!! Kram dotra


E-post:

Senaste kommentarer

25.03 | 21:32

Hej trevlig läsning jag släktforskar på min man Anders han är släkt med Anders Anderssons f 1759 son (V17 mf mm f) Andreas föd 1788. Vet du mer om honom?

...
07.01 | 01:00

Heter också Stenström. Kan vi vara släkt på nåt vis?

...
07.01 | 00:56

Håller med föregående:) Mycke intressant läsning. Lustigt att han heter Stenström, som jag. Är rakt nedstigande led ifrån just Olof Knutze

...
05.08 | 21:12

Mycket intressant historia, var flera år sedan jag var inne på den!!

...